Bed & Breakfast Bennekom

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast Bennekom? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast Bennekom en boek direct.

Bed & Breakfast Bennekom in Bennekom

Bed & Breakfast Bennekom is een Hotel in Bennekom. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bennekom terwijl je bij Bed & Breakfast Bennekom verblijft. Op de website van Bed & Breakfast Bennekom vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst gaat over een luxe en sfeervolle Bed & Breakfast in Bennekom. De B&B bevindt zich op de volledige bovenverdieping van een vrijstaand huis, dat gelegen is aan een rustige weg maar toch dicht bij het centrum van Bennekom en op 2 km afstand van de WUR, Friesland Campina en Unilever Wageningen. Het dorp Bennekom ligt aan de rand van de Veluwe en is een ideale locatie voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte van thuis of op zoek zijn naar een fijne accommodatie. De B&B ligt direct aan een klompenpad route, waarlangs men kan wandelen of fietsen en kan genieten van de natuur en cultuur van de omgeving. Bij aankomst worden de gasten verwelkomd met een flesje wijn naar keuze en de ruime kamer beschikt over een comfortabel bed, luxe fauteuils, een eettafel en een eigen badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en vloerverwarming. Gasten hebben ook toegang tot een eigen Nespresso apparaat, waterkoker en koelkast, waar dagelijks een uitgebreid ontbijt in kan worden klaargezet. De B&B heeft een eigen ingang en gasten krijgen een sleutelcode, zodat ze zelfstandig kunnen komen en gaan.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast Bennekom, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Bennekom? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+Bennekom/@52.0047962,5.6608916,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7ad76da2d80a5:0x8befb95a99e2c93b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0047962!4d5.6608916!16s%2Fg%2F11jg62cl4z?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bennekom? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bennekom pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bennekom
  2. Bed & Breakfast Bennekom

Meer in Bennekom

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl