Natuurvriendenhuis De Bosbeek

Overnachting boeken bij Natuurvriendenhuis De Bosbeek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Natuurvriendenhuis De Bosbeek en boek direct.

Natuurvriendenhuis De Bosbeek in Bennekom

Natuurvriendenhuis De Bosbeek is een Lodge in Bennekom. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bennekom terwijl je bij Natuurvriendenhuis De Bosbeek verblijft. Op de website van Natuurvriendenhuis De Bosbeek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Lodge. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Natuurvriendenhuis De Bosbeek is een accommodatie die open is voor zowel individuele gasten als groepen. Het huis heeft 98 bedden, drie zalen, een grote hal, een kinderhoek en een speelkelder. Er zijn twee keukens die flexibel gebruik mogelijk maken voor groepen en individuele gasten. Het huis beschikt over slaapkamers met 2, 3 en 4 bedden, en er is ook een vierpersoons huisje genaamd de Karbonkel beschikbaar voor verhuur. Er is een natuurkampeerterrein voor vijf kleine tenten op het terrein. De Bosbeek wordt beheerd door vrijwilligers en er worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd. Gasten kunnen zelfverzorgend verblijven en hebben toegang tot gedeelde toiletten en douches. Voor reserveringen kan er contact worden opgenomen met De Bosbeek.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Natuurvriendenhuis De Bosbeek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Natuurvriendenhuis De Bosbeek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Natuurvriendenhuis+De+Bosbeek/@52.0086233,5.7339767,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7adef9bbf2625:0x9c8f62469d0e9414!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0086233!4d5.7339767!16s%2Fg%2F11g20j9hm7?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bennekom? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bennekom pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bennekom
  2. Natuurvriendenhuis De Bosbeek

Meer in Bennekom

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl