t Woonrijk

Overnachting boeken bij t Woonrijk? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van t Woonrijk en boek direct.

t Woonrijk in Bennekom

t Woonrijk is een Bed & Breakfast in Bennekom. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bennekom terwijl je bij t Woonrijk verblijft. Op de website van t Woonrijk vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Woonrijk is een gastvrije Bed & Breakfast in het centrum van Bennekom, aan de rand van de Hoge Veluwe. De comfortabele kamers en prachtige studio zorgen voor een ontspannen en huiselijke sfeer. Het Woonrijk biedt ook de mogelijkheid om voor langere tijd te verblijven. Het is een ideale uitvalsbasis voor winkelen, uit eten gaan en het bezoeken van verschillende winkelcentra in de buurt. Daarnaast is het ook perfect voor wandel- en fietstochten, met bezienswaardigheden zoals Kasteel Hoekelum en Natuurpark de Hoge Veluwe in de buurt. Het Woonrijk is goed bereikbaar via de snelweg en biedt gratis parkeergelegenheid. Na een dag vol activiteiten kunt u heerlijk ontspannen op de comfortabele boxspring bedden en genieten van de aanwezige faciliteiten zoals een flatscreen-tv en gratis wifi.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van t Woonrijk, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij t Woonrijk? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/t+Woonrijk/@52.000969,5.6760756,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7ace80325eafd:0x6469b807877ddc67!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.000969!4d5.6760756!16s%2Fg%2F1th230p1?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bennekom? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bennekom pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bennekom
  2. t Woonrijk

Meer in Bennekom

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl