Maupertuus Bennekom

Overnachting boeken bij Maupertuus Bennekom? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Maupertuus Bennekom en boek direct.

Maupertuus Bennekom in Bennekom

Maupertuus Bennekom is een Bed & Breakfast in Bennekom. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bennekom terwijl je bij Maupertuus Bennekom verblijft. Op de website van Maupertuus Bennekom vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Maupertuus Bennekom is een Bed & Breakfast gelegen aan de rand van Bennekom, op slechts 800 meter afstand van het centrum en dicht bij de universiteit Wageningen. Het B&B biedt gratis wifi in alle kamers, terrassen en de tuin. Gasten kunnen gratis parkeren en gebruik maken van het oplaadpunt voor elektrische auto's. Daarnaast serveert Maupertuus een uitgebreid ontbijt met verschillende producten, en kunnen ze ook lunchpakketten verzorgen. Het B&B heeft kamers met terrassen of balkons en een mooie tuin waar gasten kunnen ontspannen. Er zijn verschillende activiteiten te doen in de omgeving, zoals het bevrijdingsfeest in Wageningen op 5 mei en de Dickensfair in Bennekom tijdens kerst. Huisdieren zijn niet toegestaan en binnen roken is verboden. Het B&B heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 op Booking.com en een 9,4 bij BedAndBreakfast.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Maupertuus Bennekom, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Maupertuus Bennekom? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Maupertuus+Bennekom/@52.0042457,5.6884174,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7ace4dc94313f:0x592b3a38f5a9988!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0042457!4d5.6884174!16s%2Fg%2F11bymygxp0?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bennekom? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bennekom pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bennekom
  2. Maupertuus Bennekom

Meer in Bennekom

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl