Van der Valk Hotel Assen

Overnachting boeken bij Van der Valk Hotel Assen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Van der Valk Hotel Assen en boek direct.

Van der Valk Hotel Assen in Assen

Van der Valk Hotel Assen is een Hotel in Assen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Assen terwijl je bij Van der Valk Hotel Assen verblijft. Op de website van Van der Valk Hotel Assen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In de tekst wordt aangegeven dat de lezer een zescijferige code moet invoeren om zijn verificatie-app te verifiëren. Als het account niet toegankelijk is, wordt aangeraden om contact op te nemen met support via e-mail. Zodra de lezer succesvol is ingelogd, krijgt hij weer toegang tot zijn account en wordt tweestapsverificatie uitgeschakeld. Het wordt aanbevolen om dit opnieuw in te stellen in het account. De rest van de tekst gaat over Hotel Assen, dat al meer dan dertig jaar gastvrij is, luxe kamers en suites biedt, een groot wellnesscomplex heeft en dichtbij het natuurgebied Baggelhuizen en de binnenstad van Assen ligt. Er worden speciale aanbiedingen genoemd, zoals de Zomerdeal, het Suite Dream Arrangement en het 3=2 Zomer Arrangement. Daarnaast worden de verschillende faciliteiten van het hotel beschreven, zoals luxe kamers, uitgebreid dineren, vergader- en evenementenfaciliteiten, een zwembad, wellness en fitness. Ten slotte worden de voordelen van Hotel Assen genoemd, zoals luxe overnachten, een laagste prijsgarantie, ruime parkeergelegenheid en een natuurrijke omgeving.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Van der Valk Hotel Assen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Van der Valk Hotel Assen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Van+der+Valk+Hotel+Assen/@52.9923819,6.523852,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c824d4d0156241:0x6cda6239c237f25c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.9923819!4d6.523852!16s%2Fg%2F12q4xv2rb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Assen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Assen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Assen
  2. Van der Valk Hotel Assen

Meer in Assen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl