Bed & Breakfast Jansbeek

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast Jansbeek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast Jansbeek en boek direct.

Bed & Breakfast Jansbeek in Arnhem

Bed & Breakfast Jansbeek is een Bed & Breakfast in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij Bed & Breakfast Jansbeek verblijft. Op de website van Bed & Breakfast Jansbeek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed and Breakfast Jansbeek in Arnhem biedt luxe accommodatie met Hästens bedden, Nespresso en Rituals. De B&B ligt dicht bij het centrum, Sonsbeekpark en de Veluwe. Er is gratis parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur naar het Openlucht Museum en Burgers Zoo. Vanwege het gebruik van een kamer als praktijkruimte is het niet mogelijk om twee kamers tegelijk of ontbijt bij te boeken. Voor ontbijt worden gasten verwezen naar andere gelegenheden. Daarnaast zijn er fietsen te huur om de omgeving te verkennen. De eigenaren hebben besloten tijdelijk over te stappen naar een Bed zonder Breakfast vanwege de groeiende praktijk voor psychotherapie. Er zijn positieve recensies over de verzorgde kamers, gastvrijheid en het ontbijt. Gasten kunnen direct boeken via telefoon of e-mail.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast Jansbeek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Jansbeek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+Jansbeek/@51.9883655,5.9092304,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a5b25b05fc71:0xc16f6f7111df2e9b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9883655!4d5.9092304!16s%2Fg%2F1tdlgjfp?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. Bed & Breakfast Jansbeek

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl