ibis Styles Arnhem Centre

Overnachting boeken bij ibis Styles Arnhem Centre? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van ibis Styles Arnhem Centre en boek direct.

ibis Styles Arnhem Centre in Arnhem

ibis Styles Arnhem Centre is een Hotel in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij ibis Styles Arnhem Centre verblijft. Op de website van ibis Styles Arnhem Centre vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het ibis Styles Arnhem Centre is een 3-sterrenhotel met een klantbeoordeling van 4.4/5 op basis van 997 reviews. Het hotel ligt op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum en biedt een levendig design en alle benodigdheden voor een comfortabel verblijf. Gasten kunnen genieten van de penthouse bar, gratis WiFi en het ontbijt. Arnhem biedt natuur, winkels en cultuur, met de mogelijkheid om de stad te verkennen of de natuurreservaat Hoge Veluwe te bezoeken. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en heeft een bushalte voor de deur. Gasten kunnen ook gebruik maken van een gedeelde elektrische auto of fiets. De kamers zijn modern en comfortabel en er is een snackbar aanwezig. Enkele gasten beoordelen de locatie als uitstekend, terwijl anderen opmerken dat er geen parkeergelegenheid voor het hotel is.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van ibis Styles Arnhem Centre, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij ibis Styles Arnhem Centre? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/ibis+Styles+Arnhem+Centre/@51.9836581,5.902791,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a535b31b5967:0x1ac612d803f5d801!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9836581!4d5.902791!16s%2Fg%2F11nxtcwsfk?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. ibis Styles Arnhem Centre

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl