Van der Valk Hotel Arnhem

Overnachting boeken bij Van der Valk Hotel Arnhem? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Van der Valk Hotel Arnhem en boek direct.

Van der Valk Hotel Arnhem in Arnhem

Van der Valk Hotel Arnhem is een Hotel in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij Van der Valk Hotel Arnhem verblijft. Op de website van Van der Valk Hotel Arnhem vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Arnhem is een hotel gelegen op de Veluwe en biedt diverse fiets- en wandelroutes om de prachtige natuur te ontdekken. Het hotel beschikt over fitness- en wellnessfaciliteiten om volledig tot rust te komen. Daarnaast zijn er 10 multifunctionele zalen beschikbaar voor vergaderingen en feestjes. Hotel Arnhem biedt altijd de beste prijs en gratis parkeergelegenheid. Het hotel is trots op het behalen van de Gouden Green Key-certificering. Gasten kunnen verschillende kamertypes boeken, waaronder kamers voor mindervalide gasten. Het hotel biedt ook mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en heeft arrangementen die aangepast zijn op de prachtige omgeving. Gasten kunnen genieten van eten en drinken in het restaurant en worden aangemoedigd om vooraf een tafel te reserveren. Hotel Arnhem biedt maandelijkse nieuwsbrieven met de laatste aanbiedingen en activiteiten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Van der Valk Hotel Arnhem, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Van der Valk Hotel Arnhem? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Van+der+Valk+Hotel+Arnhem/@52.013985,5.819053,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7afae717a877f:0x11cfea7b9a972597!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.013985!4d5.819053!16s%2Fg%2F1vp72__5?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. Van der Valk Hotel Arnhem

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl