City Aparthotel De Singel

Overnachting boeken bij City Aparthotel De Singel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van City Aparthotel De Singel en boek direct.

City Aparthotel De Singel in Arnhem

City Aparthotel De Singel is een Bed & Breakfast in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij City Aparthotel De Singel verblijft. Op de website van City Aparthotel De Singel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

City Aparthotel de Singel is een zelfstandig appartementenhotel in Arnhem, Nederland. Het biedt accommodaties met eigen kookgelegenheid en gratis WiFi. Gasten kunnen genieten van een balkon. Het hotel biedt ook parkeergelegenheid in de buurt tegen extra kosten. Daarnaast is er gratis WiFi beschikbaar in alle ruimtes. Arnhem is een stad en gemeente in het oosten van Nederland. City Aparthotel de Singel is een ideale accommodatie voor gasten die op zoek zijn naar een zelfstandig verblijf met alle benodigde faciliteiten in het centrum van Arnhem.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van City Aparthotel De Singel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij City Aparthotel De Singel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/City+Aparthotel+De+Singel/@51.9806234,5.916597,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a44a4062b93b:0x34ab1a6c0e1e2fc2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9806234!4d5.916597!16s%2Fg%2F11h7s477fw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. City Aparthotel De Singel

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl