Hotel Haarhuis

Overnachting boeken bij Hotel Haarhuis? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Haarhuis en boek direct.

Hotel Haarhuis in Arnhem

Hotel Haarhuis is een Hotel in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij Hotel Haarhuis verblijft. Op de website van Hotel Haarhuis vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Haarhuis in Arnhem biedt een breed scala aan kamers en suites, waaronder lofts, suites en tweepersoonskamers. Elke kamer is comfortabel ingericht en beschikt over moderne voorzieningen, zoals een televisie en een eigen badkamer. Het hotel heeft ook vergader- en evenementenruimtes, waar gasten exclusieve ervaringen kunnen beleven. Daarnaast kunnen gasten genieten van verschillende arrangementen om hun verblijf in Arnhem nog specialer te maken, zoals fietstochten, museumbezoeken en winkelen in het Modekwartier. Het hotel heeft ook een restaurant en bars waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Momenteel worden er renovaties uitgevoerd in sommige kamers, maar dit zal zo min mogelijk overlast veroorzaken voor de gasten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Haarhuis, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Haarhuis? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Haarhuis/@51.9831707,5.9022837,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a5b6fd2b91b5:0x406e8c00c5235ac9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9831707!4d5.9022837!16s%2Fg%2F1trxjhzw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. Hotel Haarhuis

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl