B&B Onder de Appelboom

Overnachting boeken bij B&B Onder de Appelboom? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Onder de Appelboom en boek direct.

B&B Onder de Appelboom in Dalfsen

B&B Onder de Appelboom is een Accomodatie in Dalfsen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Dalfsen terwijl je bij B&B Onder de Appelboom verblijft. Op de website van B&B Onder de Appelboom vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Onder de Appelboom is een Bed & Breakfast en vakantiehuis gelegen net buiten het dorp Dalfsen. Het vakantiehuis biedt plaats aan 2 tot 4 personen en is omringd door een mooie tuin met veel privacy. Op ongeveer 500 meter afstand stroomt de rivier de Vecht, waardoor het Vechtdal gemakkelijk te bereiken is. Het dorp Dalfsen zelf, op 4 km afstand, heeft een leuk oud centrum met diverse restaurants, supermarkten en een treinstation. Bezienswaardigheden zoals Giethoorn en Amsterdam zijn ook goed bereikbaar. Het vakantiehuis bestaat uit één grote ruimte met een verhoogd gedeelte als slaapkamer. Er is een badkamer, een apart toilet en een keuken. Gasten kunnen genieten van een eigen terras en een grote tuin. In de omgeving zijn er vele mogelijkheden voor natuur- en cultuuruitstapjes, zoals wandelen, fietsen, een bezoek aan Nationaal Park de Weerribben-Wieden en de Hanzesteden Zwolle, Kampen en Hattem. Ontbijt is optioneel en er zijn verschillende mogelijkheden voor het ontbijt. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals fietsverhuur, kano's, een buitensauna en de mogelijkheid om kleine familiefeestjes of zelfs een bruiloft te vieren. De prijzen voor 2022 variëren afhankelijk van het seizoen en het aantal nachten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Onder de Appelboom, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Onder de Appelboom? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Onder+de+Appelboom/@52.522222,6.2917221,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7e1f8c44fc58b:0x3559a6942a81461b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.522222!4d6.2917221!16s%2Fg%2F11jg3vcpr2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Dalfsen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Dalfsen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Dalfsen
  2. B&B Onder de Appelboom

Meer in Dalfsen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl