Hotel Nassau Breda, Autograph Collection

Overnachting boeken bij Hotel Nassau Breda, Autograph Collection? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection en boek direct.

Hotel Nassau Breda, Autograph Collection in Breda

Hotel Nassau Breda, Autograph Collection is een Hotel in Breda. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Breda terwijl je bij Hotel Nassau Breda, Autograph Collection verblijft. Op de website van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Nassau Breda, Autograph Collection is een historisch hotel gelegen in het centrum van het bruisende Breda. Het hotel is een bestemming op zich en biedt luxe accommodatie en voorzieningen. De unieke historische locatie vertelt de oude verhalen van de adel die hier woonde, evenals de tijd dat de nonnen de armen en de kinderen onderwezen. De combinatie van de oude architectuur en het moderne interieur maakt het verblijf onvergetelijk en comfortabel. Het hotel beschikt over 94 kamers, waaronder een Panoramische Suite op de vijfde verdieping. Gasten kunnen genieten van voorzieningen zoals een fitnesscentrum, exclusief restaurant, luxe toiletartikelen en gratis internet. Daarnaast zijn er moderne vergaderfaciliteiten en een unieke evenementenruimte in de kapel van het oude klooster. Het hotel biedt ook speciale aanbiedingen en is huisdiervriendelijk. Het adres van Hotel Nassau Breda is Nieuwstraat 23, Breda, Nederland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Nassau Breda, Autograph Collection, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Nassau Breda, Autograph Collection? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Nassau+Breda,+Autograph+Collection/@51.586814,4.7741644,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c69f8786ae5791:0xd153bb1b8f6d95f8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.586814!4d4.7741644!16s%2Fg%2F11cm0fjdn0?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Breda? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Breda pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Breda
  2. Hotel Nassau Breda, Autograph Collection

Meer in Breda

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl