Boutique Hotel De Witte Dame

Overnachting boeken bij Boutique Hotel De Witte Dame? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotel De Witte Dame en boek direct.

Boutique Hotel De Witte Dame in Abcoude

Boutique Hotel De Witte Dame is een Hotel in Abcoude. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Abcoude terwijl je bij Boutique Hotel De Witte Dame verblijft. Op de website van Boutique Hotel De Witte Dame vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel De Witte Dame is een statig pand gelegen onder de rook van Amsterdam. Het voormalige stationsgebouw van Abcoude is volledig gerenoveerd en heeft een unieke en stijlvolle uitstraling. Het hotel beschikt over moderne tweepersoonskamers, luxe suites en private suites met een eigen terras. Alle kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner en werkt veel met lokale producten. Daarnaast biedt De Witte Dame verschillende ruimtes voor vergaderingen en andere bijeenkomsten, zowel in het hoofdgebouw als op het terrein. Het hotel is gemakkelijk te bereiken en de contactgegevens zijn beschikbaar voor meer informatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotel De Witte Dame, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotel De Witte Dame? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotel+De+Witte+Dame/@52.2731473,4.9814827,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60cbf25087fb3:0xcf7673dbed8398e3!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2731473!4d4.9814827!16s%2Fg%2F11cnwj5rqb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Abcoude? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Abcoude pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Abcoude
  2. Boutique Hotel De Witte Dame

Meer in Abcoude

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl