Villa Oldenhoff

Overnachting boeken bij Villa Oldenhoff? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Villa Oldenhoff en boek direct.

Villa Oldenhoff in Abcoude

Villa Oldenhoff is een Bed & Breakfast in Abcoude. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Abcoude terwijl je bij Villa Oldenhoff verblijft. Op de website van Villa Oldenhoff vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Villa Oldenhoff is een bijzondere bed and breakfast gelegen in de polder tussen Ouderkerk aan de Amstel en Abcoude, op korte afstand van Amsterdam. De accommodatie biedt rust, ruimte, luxe en comfort te midden van het boerenleven. Het herenhuis waarin de bed and breakfast is gevestigd heeft een moderne inrichting en een grote bloemrijke tuin. Er zijn zes grote kamers met eigen kitchenette, badkamer en toilet, evenals twee suites en een kleinere twin. Villa Oldenhoff is gemakkelijk bereikbaar per auto of boot via de rivier de Holendrecht en is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Daarnaast biedt de accommodatie ook vergaderruimtes en cateringdiensten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Villa Oldenhoff, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Villa Oldenhoff? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Villa+Oldenhoff/@52.279437,4.930093,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60b3fdc455bd9:0xbf894e443d1e3ab8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.279437!4d4.930093!16s%2Fg%2F1thl014w?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Abcoude? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Abcoude pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Abcoude
  2. Villa Oldenhoff

Meer in Abcoude

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl