De Vink B and B

Overnachting boeken bij De Vink B and B? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Vink B and B en boek direct.

De Vink B and B in Abcoude

De Vink B and B is een Bed & Breakfast in Abcoude. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Abcoude terwijl je bij De Vink B and B verblijft. Op de website van De Vink B and B vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Onze B&B De Vink ligt aan het riviertje Het Gein, net buiten Abcoude en op korte afstand van Amsterdam. Gevestigd in een monumentale voormalige uitspanning, biedt de B&B twee kamers met eigen badkamer en toilet. De locatie bevindt zich in een natuurgebied tussen de weilanden en biedt rust en een prachtig uitzicht over het Gein. De omgeving is ideaal om te wandelen en fietsen, en De Vink is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Meer informatie is te vinden op de website wjwebdesign.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Vink B and B, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Vink B and B? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Vink+B+and+B/@52.2795001,5.0039132,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60ce6d8a2dd23:0xf34aa0ceebab1afb!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2795001!4d5.0039132!16s%2Fg%2F1w345tmm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Abcoude? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Abcoude pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Abcoude
  2. De Vink B and B

Meer in Abcoude

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl