Parkhotel Abcoude

Overnachting boeken bij Parkhotel Abcoude? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Parkhotel Abcoude en boek direct.

Parkhotel Abcoude in Abcoude

Parkhotel Abcoude is een Hotel in Abcoude. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Abcoude terwijl je bij Parkhotel Abcoude verblijft. Op de website van Parkhotel Abcoude vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Park Hotel Abcoude is een volledig gerenoveerd hotel in het historische centrum van Abcoude. Het hotel is voorzien van duurzame materialen en groene isolatieoplossingen. Het beschikt over twee high-end hotelappartementen die luxueus zijn ingericht en elk voorzien zijn van twee tweepersoonsslaapkamers, een volledig ingerichte keuken en een prachtig afgewerkte badkamer. Daarnaast heeft het hotel een groot dakterras aan de achterzijde waar gasten het hele jaar door kunnen genieten van een fantastisch uitzicht. Een van de appartementen biedt uitzicht op het tegenovergelegen dorpspark.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Parkhotel Abcoude, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Parkhotel Abcoude? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Parkhotel+Abcoude/@52.2711952,4.9743969,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60cbba2fbffff:0xa6e451a57f9779a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2711952!4d4.9743969!16s%2Fg%2F11j00ryv9x?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Abcoude? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Abcoude pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Abcoude
  2. Parkhotel Abcoude

Meer in Abcoude

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl