Hotel van Oppen

Overnachting boeken bij Hotel van Oppen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel van Oppen en boek direct.

Hotel van Oppen is een Hotel in Zierikzee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Zierikzee terwijl je bij Hotel van Oppen verblijft. Op de website van Hotel van Oppen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel van Oppen is een uniek gelegen hotel aan het begin van het centrum van Zierikzee, op een steenworp afstand van de Oosterschelde. Het hotel biedt een prachtig natuur- en recreatiegebied, ideaal voor wandelaars, fietsers en vogelaars. Het à la carte restaurant OASSIS van Hotel van Oppen heeft een gevarieerde keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten, bereid met dagverse producten. Daarnaast biedt het hotel ook een Aziatische afhaal- en bezorgservice. Hotel van Oppen is gelegen in een monumentenstad en slechts 20 minuten rijden van historische plaatsen zoals Goes, Middelburg en Renesse, evenals natuur- en recreatiegebieden. Het hotel en restaurant liggen op slechts 1 minuut lopen van het authentieke centrum van Zierikzee, dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en bezienswaardigheden. Het hotel is ideaal voor zowel zakelijke bijeenkomsten als vakanties en biedt Zeeuwse gastvrijheid.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel van Oppen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel van Oppen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+van+Oppen/@51.6511141,3.9186238,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f51da6e2fd4f:0xeda78db1bd3959f4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6511141!4d3.9186238!16s%2Fg%2F11kc7sksry?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Zierikzee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Zierikzee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel van Oppen

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl