Boutique Hotels van Leyden: Huys van Leyden

Overnachting boeken bij Boutique Hotels van Leyden: Huys van Leyden? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotels van Leyden: Huys van Leyden en boek direct.

Boutique Hotels van Leyden: Huys van Leyden is een Hotel in Leiden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Leiden terwijl je bij Boutique Hotels van Leyden: Huys van Leyden verblijft. Op de website van Boutique Hotels van Leyden: Huys van Leyden vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Huys van Leyden is een boutique hotel gelegen in de historische binnenstad van Leiden. Het hotel heeft persoonlijke aandacht en ontspanning hoog in het vaandel staan. Met slechts 13 hotelkamers is het één van de kleinste hotels in Nederland. Het hotel biedt verschillende arrangementen aan, zoals een ontdekkingstocht door Leiden inclusief welkomstdrankje, rondvaart, museumbezoek en hofjes wandeling, en een privé boot tour voor 2 personen inclusief hapje, drankje en gids. Huys van Leyden staat bekend om zijn stijl en service en is niet alleen geschikt voor overnachtingen, maar ook voor private dinners, vergaderingen en huwelijken. Het hotel nodigt geïnteresseerden uit om contact op te nemen en zich aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotels van Leyden: Huys van Leyden, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotels van Leyden: Huys van Leyden? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotels+van+Leyden:+Huys+van+Leyden/@52.1621683,4.4970946,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c693d7fdff9b:0x7df2d4cbc9c12f74!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1621683!4d4.4970946!16s%2Fg%2F1tjgzk1r?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Leiden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Leiden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Boutique Hotels van Leyden: Huys van Leyden

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl