Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Overnachting boeken bij Fletcher Wellness-Hotel Leiden? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Wellness-Hotel Leiden en boek direct.

Fletcher Wellness-Hotel Leiden in Leiden

Fletcher Wellness-Hotel Leiden is een Hotel in Leiden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Leiden terwijl je bij Fletcher Wellness-Hotel Leiden verblijft. Op de website van Fletcher Wellness-Hotel Leiden vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Fletcher Wellness-Hotel Leiden is gelegen in het centrum van de stad en beschikt over het BLUE Wellnessresort Leiden. Het hotel heeft een review score van 7,0 en biedt diverse faciliteiten zoals een binnenzwembad, sauna's en een stoomcabine. Daarnaast beschikt het hotel over 10 vergaderzalen voor zakelijke doeleinden. De omgeving van het hotel is zeer divers, met de mogelijkheid om de binnenstad van Leiden te verkennen of te genieten van de duinen en stranden van Katwijk en Noordwijk. Het hotel biedt verschillende arrangementen, waaronder een fiets- en wandelarrangement en een familiearrangement.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Wellness-Hotel Leiden, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Wellness-Hotel Leiden? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Wellness-Hotel+Leiden/@52.1662662,4.480834,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c6e8e791b47f:0xff3cfdc03a0dc0ce!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1662662!4d4.480834!16s%2Fg%2F11h4g983sy?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Leiden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Leiden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Leiden
  2. Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Meer in Leiden

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl