City Hotel Nieuw Minerva

Overnachting boeken bij City Hotel Nieuw Minerva? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van City Hotel Nieuw Minerva en boek direct.

City Hotel Nieuw Minerva in Leiden

City Hotel Nieuw Minerva is een Hotel in Leiden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Leiden terwijl je bij City Hotel Nieuw Minerva verblijft. Op de website van City Hotel Nieuw Minerva vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

City Hotel Nieuw Minerva is een sfeervol hotel gelegen in het historische centrum van Leiden. Het hotel heeft een centrale ligging en is op loopafstand van winkels, musea, restaurants en terrasjes langs het water. Het hotel is gevestigd in 6 aaneengesloten grachtenpanden aan een levendige gracht. De kamers zijn allemaal verschillend en hebben een eigen inrichting. Er zijn kamers met uitzicht op de Oude Rijn en het centrum, en rustigere kamers aan de achterkant zonder grachtzicht. Het hotel biedt diverse kamertypes, zoals luxesuites, familiekamers en knusse kamers. Voor zakelijke gasten zijn de congreslocaties in de binnenstad op loopafstand bereikbaar. Het hotel biedt gratis Wi-Fi, een 24/7 receptie, een hotelbar en heeft een niet-rokenbeleid.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van City Hotel Nieuw Minerva, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij City Hotel Nieuw Minerva? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/City+Hotel+Nieuw+Minerva/@52.1600875,4.4885125,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c6ed69f40323:0x7429e2ac91e62a6e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1600875!4d4.4885125!16s%2Fg%2F1tmz63gc?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Leiden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Leiden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Leiden
  2. City Hotel Nieuw Minerva

Meer in Leiden

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl