B&B Drijfpaleis woonboot op de Rijn in Arnhem

Overnachting boeken bij B&B Drijfpaleis woonboot op de Rijn in Arnhem? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Drijfpaleis woonboot op de Rijn in Arnhem en boek direct.

B&B Drijfpaleis woonboot op de Rijn in Arnhem in Arnhem

B&B Drijfpaleis woonboot op de Rijn in Arnhem is een Bed & Breakfast in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij B&B Drijfpaleis woonboot op de Rijn in Arnhem verblijft. Op de website van B&B Drijfpaleis woonboot op de Rijn in Arnhem vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Drijfpaleis is een bed & breakfast op een woonboot in het centrum van Arnhem. De kamers zijn groot en uniek, maar eenvoudig in comfort. Er is een gezamenlijke plek voor gasten met een zitje, magnetron en gratis koffie en thee. De locatie is ideaal, met cafés, restaurants, bioscopen en winkels in de buurt. Het treinstation en busstation zijn op 10 minuten loopafstand. De prijzen zijn €130,- per nacht van zondag tot vrijdag en €140,- per nacht van vrijdag tot zondag, inclusief ontbijt voor 2 personen. Betaling vindt plaats bij aankomst in contanten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Drijfpaleis woonboot op de Rijn in Arnhem, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Drijfpaleis woonboot op de Rijn in Arnhem? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Drijfpaleis+woonboot+op+de+Rijn+in+Arnhem/@51.981685,5.897118,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a5b83e96bae5:0x96c85e830c259afa!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.981685!4d5.897118!16s%2Fg%2F1tdqmw_h?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. B&B Drijfpaleis woonboot op de Rijn in Arnhem

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl