City Hotel Rembrandt Leiden

Overnachting boeken bij City Hotel Rembrandt Leiden? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van City Hotel Rembrandt Leiden en boek direct.

City Hotel Rembrandt Leiden is een Hotel in Leiden. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Leiden terwijl je bij City Hotel Rembrandt Leiden verblijft. Op de website van City Hotel Rembrandt Leiden vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

City Hotel Rembrandt is een comfortabel en modern hotel met twintig kamers, gelegen in het historische centrum van Leiden. Het hotel biedt uitzicht op Molen de Valk en de Oude Singel. Verschillende musea, zoals De Lakenhal, Volkenkunde, Boerhaave en de Hortus Botanicus, bevinden zich op loopafstand. Leiden heeft meer dan duizend winkels en restaurants, inclusief lokale boetiekjes met mode, interieur en delicatessen. Het hotel ligt op vijf minuten lopen van het Centraal Station van Leiden en de stranden van Noordwijk en Katwijk zijn op 8 km afstand te vinden. Er zijn verschillende soorten kamers beschikbaar, zoals een standaard tweepersoonskamer, deluxe tweepersoonskamer, een eenpersoonskamer met tweepersoonsbed en een eenpersoonskamer. Het ontbijt is mogelijk inbegrepen en voor vragen of boekingen kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon. Het adres van het hotel is Nieuwe Beestenmarkt 10, 2312 CH Leiden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van City Hotel Rembrandt Leiden, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij City Hotel Rembrandt Leiden? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/City+Hotel+Rembrandt+Leiden/@52.163236,4.48578,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c6ec3fdc7bb3:0x138f5eb07ae44074!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.163236!4d4.48578!16s%2Fg%2F1tdq9s3r?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Leiden? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Leiden pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. City Hotel Rembrandt Leiden

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl