Courtyard Amsterdam Arena Atlas

Overnachting boeken bij Courtyard Amsterdam Arena Atlas? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Courtyard Amsterdam Arena Atlas en boek direct.

Courtyard Amsterdam Arena Atlas in Amsterdam

Courtyard Amsterdam Arena Atlas is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Courtyard Amsterdam Arena Atlas verblijft. Op de website van Courtyard Amsterdam Arena Atlas vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bij het Courtyard Amsterdam Arena Atlas hotel helpen onze leuke, energieke en gepassioneerde medewerkers onze gasten om ruimte te maken voor een beetje plezier. Onze lobby is overspoeld met natuurlijk licht en de indrukwekkende houten trap in het midden maakt het een uitstekende plek om elkaar te ontmoeten. De kamers zijn ontworpen met comfort en gemak in gedachten, waardoor ze perfect geschikt zijn voor de moderne reiziger. Ontspan, relax of werk bij met behulp van onze gratis Wi-Fi. Geniet van de smaak van Italië in ons Ristorante 51 - Your Italian Kitchen, met een buitenterras. Amsterdam-Zuidoost is het hart van het zakendistrict in de hoofdstad van Nederland, op korte afstand van het levendige centrum van Amsterdam. Het hotel heeft handige toegang tot de Ziggo Dome, Johan Cruijff ArenA, AFAS Live, RAI-congrescentrum en de luchthaven Schiphol. Daarnaast biedt het hotel verschillende arrangementen en faciliteiten, zoals een fitnesscentrum en een huisdiervriendelijk beleid. Het hotel is gelegen aan Hoogoorddreef 1 in Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Courtyard Amsterdam Arena Atlas, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Courtyard Amsterdam Arena Atlas? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Courtyard+Amsterdam+Arena+Atlas/@52.3097809,4.9466304,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60b9a63f493b1:0xd095fbf78e2926c2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3097809!4d4.9466304!16s%2Fg%2F11b6xmnvb6?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Courtyard Amsterdam Arena Atlas

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl