Hotel Sebastians

Overnachting boeken bij Hotel Sebastians? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Sebastians en boek direct.

Hotel Sebastians in Amsterdam

Hotel Sebastians is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel Sebastians verblijft. Op de website van Hotel Sebastians vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Sebastian's is een eigentijds boetiekhotel met een uniek en verfijnd ontwerp en sfeer, gelegen aan de Keizersgracht in het hart van Amsterdam. Het hotel biedt uitstekende service die voldoet aan de verwachtingen van de gasten. De kamers van Sebastian's hebben een mystieke sfeer met warme, verleidelijke kleuren en prachtige texturen, ontworpen door interieurontwerper Wim van de Oudeweetering. Het hotel heeft geen eigen restaurant, maar biedt wel een verscheidenheid aan snacks en hapjes, evenals ontbijt in de ochtend. Daarnaast biedt Sebastian's uitstekende service buiten het hotel, zoals het regelen van theaterbezoeken, concerten en restaurants.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Sebastians, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Sebastians? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Sebastians/@52.3791012,4.8900075,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c508dfb87b:0x16a31a5cd88dc11d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3791012!4d4.8900075!16s%2Fg%2F11xd7mhk4?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel Sebastians

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl