Hotel Leidsegracht

Overnachting boeken bij Hotel Leidsegracht? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Leidsegracht en boek direct.

Hotel Leidsegracht in Amsterdam

Hotel Leidsegracht is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel Leidsegracht verblijft. Op de website van Hotel Leidsegracht vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Leidsegracht is een boetiekhotel gelegen in het hart van Amsterdam, aan de rand van het grachtendistrict. Het hotel heeft zeven kamers, elk met hun eigen charme. Sommige kamers hebben uitzicht op de Leidsegracht, terwijl andere een balkon en uitzicht op de tuin hebben. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar en de receptie is 24 uur per dag bereikbaar. Koffie, thee en warme chocolademelk zijn gratis verkrijgbaar. Inchecken is mogelijk vanaf 11:00 uur en uitchecken is om 10:30 uur. Alle kinderen zijn welkom. Het hotel ligt vlakbij het levendige Leidseplein en er zijn goede verbindingen met het centraal station, Dam Square en het Museumplein. Er zijn veel bars en restaurants in de buurt en parkeergelegenheid is beschikbaar in de buurt. Neem contact op met het hotel voor meer informatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Leidsegracht, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Leidsegracht? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Leidsegracht/@52.3651184,4.8804205,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609e7d1069b87:0xfabf963ddb4fd704!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3651184!4d4.8804205!16s%2Fg%2F1pp2tzbmh?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel Leidsegracht

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl