De Drie Scheepkens

Overnachting boeken bij De Drie Scheepkens? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Drie Scheepkens en boek direct.

De Drie Scheepkens in Bergen op Zoom

De Drie Scheepkens is een Bed & Breakfast in Bergen op Zoom. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen op Zoom terwijl je bij De Drie Scheepkens verblijft. Op de website van De Drie Scheepkens vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft het Hotel de Blauwe Vogel in Bergen op Zoom, Nederland. Het hotel beschikt over een restaurant, een terras en een bar. Het is gelegen op het Stationsplein 5-7 en ligt op 0 meter van het treinstation van Bergen op Zoom. Andere faciliteiten omvatten vergaderfaciliteiten. Het hotel is ook in de buurt van Rilland-Bath Station en Rotterdam The Hague Airport. De tekst bevat ook informatie over andere accommodaties in Bergen op Zoom en biedt de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief voor de beste aanbiedingen. Het is belangrijk op te merken dat de informatie op deze website alleen ter referentie is en mogelijk onjuist of verouderd kan zijn, dus het is raadzaam om de officiële website te raadplegen voor nauwkeurige informatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Drie Scheepkens, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Drie Scheepkens? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Drie+Scheepkens/@51.4959348,4.2879994,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c46cc14a010265:0x53ae64429a5f6a75!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4959348!4d4.2879994!16s%2Fg%2F11hzrrkmh3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen op Zoom? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen op Zoom pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen op Zoom
  2. De Drie Scheepkens

Meer in Bergen op Zoom

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl