Boutique Hotel Villa Heidetuin

Overnachting boeken bij Boutique Hotel Villa Heidetuin? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotel Villa Heidetuin en boek direct.

Boutique Hotel Villa Heidetuin in Bergen op Zoom

Boutique Hotel Villa Heidetuin is een Bed & Breakfast in Bergen op Zoom. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen op Zoom terwijl je bij Boutique Hotel Villa Heidetuin verblijft. Op de website van Boutique Hotel Villa Heidetuin vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Villa Heidetuin is een accommodatie die de Franse en Brabantse gastvrijheid combineert. Het heeft een vleugje Frankrijk met de Brabantse gastvrijheid. De tuin van het landgoed is ingericht als een Arboretum en heeft ook een heemtuin. Kinderen kunnen spelen op het grasveld en er zijn verschillende activiteiten in de omgeving, zoals een klimbos en een escaperoom. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 9.00 uur tot 17.30 uur, behalve op dinsdagen. Van 30 juli tot 8 augustus is de accommodatie gesloten vanwege vakantie. Er is ook een B&B beschikbaar en er kunnen producten bezorgd worden. Het is een bijzondere ervaring om Villa Heidetuin te bezoeken en gasten kunnen genieten van rust, natuur, lekker eten en een warm welkom. Villa Heidetuin heeft het lekkerste lunchroombroodje van Nederland, genaamd 'Gegrilde Aubergineburger', dat zowel vegetarisch als met spek besteld kan worden. Het broodje is zeer origineel, heeft een mooie presentatie en een goede smaak. De prijs voor het lekkerste lunchroombroodje van Nederland werd uitgereikt door vakblad Lunchroom.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotel Villa Heidetuin, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotel Villa Heidetuin? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotel+Villa+Heidetuin/@51.4871188,4.3177185,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4132feb8676c1:0xbbb8978292b2ef85!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4871188!4d4.3177185!16s%2Fg%2F11b6v5b4q0?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen op Zoom? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen op Zoom pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen op Zoom
  2. Boutique Hotel Villa Heidetuin

Meer in Bergen op Zoom

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl