Hotel de Blauwe Vogel

Overnachting boeken bij Hotel de Blauwe Vogel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel de Blauwe Vogel en boek direct.

Hotel de Blauwe Vogel in Bergen op Zoom

Hotel de Blauwe Vogel is een Hotel in Bergen op Zoom. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen op Zoom terwijl je bij Hotel de Blauwe Vogel verblijft. Op de website van Hotel de Blauwe Vogel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Marco's Intermezzo is een eetcafé dat zowel binnen als buiten geopend is. Het eetcafé biedt dagelijks verse gerechten aan, bereid met lokale en verse producten. Er is ook een ruime keuze aan drankjes, waaronder koffie, bier, wijn en cocktails. Daarnaast beschikt het bijbehorende hotel, Hotel De Blauwe Vogel, over negen ruime kamers met een eigen keuken en andere faciliteiten. Marco's Intermezzo is gevestigd in de vestingstad Bergen op Zoom, waar bezoekers kunnen genieten van de historische ambiance, de vele monumenten en de recreatieplas Binnenschelde. De stad organiseert het hele jaar door verschillende evenementen, zoals Carnaval en Jazz Weekend. Kortom, er is genoeg te beleven in Bergen op Zoom.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel de Blauwe Vogel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel de Blauwe Vogel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+de+Blauwe+Vogel/@51.4951035,4.2953977,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c46cc8bab9673b:0x4b34b63a58da8306!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4951035!4d4.2953977!16s%2Fg%2F1tgfp99w?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen op Zoom? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen op Zoom pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen op Zoom
  2. Hotel de Blauwe Vogel

Meer in Bergen op Zoom

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl