De Bourgondiër

Overnachting boeken bij De Bourgondiër? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Bourgondiër en boek direct.

De Bourgondiër in Bergen op Zoom

De Bourgondiër is een Restaurant in Bergen op Zoom. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen op Zoom terwijl je bij De Bourgondiër verblijft. Op de website van De Bourgondiër vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Grand Café Hotel de Bourgondiër is een restaurant, grand café, hotel en feestlocatie gelegen in het hart van Bergen op Zoom. Het restaurant biedt gezelligheid en een Bourgondische ervaring, waar gasten kunnen genieten van lekker eten en drinken. Het hotel biedt comfortabele accommodatie en het buitenterras is altijd verwarmd, zodat gasten in alle weersomstandigheden kunnen ontspannen. Er zijn ook cadeaubonnen beschikbaar vanaf €10,- die kunnen worden gekocht aan de bar in het restaurant. Daarnaast is De Bourgondiër ook een populaire feestlocatie voor grote groepen. Het adres van Grand Café Hotel de Bourgondiër is Grote Markt 2-3, 4611 NR Bergen op Zoom. Ze accepteren verschillende betalingsmethoden en cadeaubonnen. De openingstijden variëren per dag. Al met al is Grand Café Hotel de Bourgondiër een gezellige plek voor iedereen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Bourgondiër, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Bourgondiër? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Bourgondi%C3%ABr/@51.494778,4.286916,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c46cc158f1f2b5:0xe1abfdc570014d4a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.494778!4d4.286916!16s%2Fg%2F1tgp9f_2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen op Zoom? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen op Zoom pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen op Zoom
  2. De Bourgondiër

Meer in Bergen op Zoom

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl