XO Hotels Couture

Overnachting boeken bij XO Hotels Couture? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van XO Hotels Couture en boek direct.

XO Hotels Couture in Amsterdam

XO Hotels Couture is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij XO Hotels Couture verblijft. Op de website van XO Hotels Couture vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het XO Hotels Couture is een stijlvol 4-sterrenhotel in Amsterdam-West, gelegen nabij het World Fashion Centre. De kamers zijn ruim en comfortabel, voorzien van een Nespresso-machine, een minibar, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met regendouche en vloerverwarming. Het hotel beschikt over een ontbijtrestaurant, maar heeft geen bar, lunch- of dinerrestaurant en serveert geen alcohol. Het hotel heeft een eigen parkeergarage en biedt de mogelijkheid om fietsen te huren. Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel. Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt verschillende arrangementen en excursies aan.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van XO Hotels Couture, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij XO Hotels Couture? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/XO+Hotels+Couture/@52.3511547,4.8414231,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e21f109b8dbf:0xe397cc51237eca3b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3511547!4d4.8414231!16s%2Fg%2F11bbyf68dc?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. XO Hotels Couture

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl