Moxy Amsterdam Houthavens

Overnachting boeken bij Moxy Amsterdam Houthavens? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Moxy Amsterdam Houthavens en boek direct.

Moxy Amsterdam Houthavens in Amsterdam

Moxy Amsterdam Houthavens is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Moxy Amsterdam Houthavens verblijft. Op de website van Moxy Amsterdam Houthavens vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Welkom bij Moxy Amsterdam Houthavens, een stijlvol toevluchtsoord in de oudste werkende haven van Amsterdam. Het hotel biedt een perfecte plek om te ontspannen, sociaal te zijn of te werken, met gemakkelijke toegang tot het stadscentrum. Bij het inchecken kunt u genieten van eten en drinken in de bar, die 24/7 geopend is. De gezellige kamers van 19 vierkante meter zijn modern en slim ontworpen met een industriële uitstraling. Er zijn ruime inloopdouches, razendsnel en gratis Wi-Fi, en 43" Smart TV's met Chromecast. Moxy biedt alles wat u wilt en niets wat u niet wilt. U zult dol zijn op onze buurt, met allerlei soorten schepen, prachtige wandelingen langs het water, geweldige restaurants en een gemeenschap van creatievelingen en ontwerpers voor de deur. Het stadscentrum is gemakkelijk te bereiken per fiets of bus, voor de ultieme Amsterdamse ervaring.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Moxy Amsterdam Houthavens, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Moxy Amsterdam Houthavens? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Moxy+Amsterdam+Houthavens/@52.4014948,4.8750142,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c608279fe1314d:0x6ecffba0a011475!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.4014948!4d4.8750142!16s%2Fg%2F11gbfcvmkn?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Moxy Amsterdam Houthavens

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl