Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard

Overnachting boeken bij Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard en boek direct.

Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard in Amsterdam

Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard verblijft. Op de website van Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard hotel is gelegen op een ideale locatie naast de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome en AFAS Live. Het treinstation Amsterdam ArenA is vlakbij en biedt gemakkelijke verbindingen naar de luchthaven, het RAI Convention Centre en het centrum van Amsterdam. Het hotel biedt gratis ontbijt en WiFi, en heeft voorzieningen zoals aaneengeschakelde kamers, een fitnesscentrum, een businesscentrum en vergaderzalen. Huisdieren zijn niet toegestaan en het hotel hanteert een niet-roken beleid. Parkeren is mogelijk op het terrein en er is ook binnenparkeergelegenheid beschikbaar. Voor evenementen kan men contact opnemen met het hotel om de mogelijkheden te bespreken. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via een gratis telefoonnummer.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hampton+by+Hilton+Amsterdam+%2F+Arena+Boulevard/@52.3130354,4.9478416,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60b900d5ef2ef:0xd2345ebe1bd23aeb!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3130354!4d4.9478416!16s%2Fg%2F12hqc7h4w?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl