Aadam Wilhelmina Hotel

Overnachting boeken bij Aadam Wilhelmina Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Aadam Wilhelmina Hotel en boek direct.

Aadam Wilhelmina Hotel in Amsterdam

Aadam Wilhelmina Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Aadam Wilhelmina Hotel verblijft. Op de website van Aadam Wilhelmina Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Aadam Wilhelmina is een klassiek boetiekhotel in het zuidelijke deel van het centrum van Amsterdam. Het hotel is het hele jaar door geopend en biedt speciale kamerprijzen in alle seizoenen. Rondom het hotel vindt u een verscheidenheid aan winkels, restaurants en cafés voor lunch en diner. Het efficiënte management, geïnspireerd door gastvrijheid, zal er alles aan doen om het plezier en comfort van uw verblijf te vergroten. Het hotel heeft uitstekende faciliteiten, waaronder comfortabele kamers met voorzieningen, gratis WiFi, een uitgebreid ontbijtbuffet en vriendelijk personeel. Het is gunstig gelegen nabij het Vondelpark, musea en een tramhalte die directe toegang biedt tot populaire bezienswaardigheden in Amsterdam, zoals de Dam, het Anne Frank Huis en het Centraal Station. Het hotel is ook slechts 15 minuten met de trein verwijderd van de luchthaven Schiphol. U kunt eenvoudig een kamer boeken met korting en het hotel biedt ook fietsverhuur en rondleidingen aan. Kortom, Hotel Aadam Wilhelmina biedt comfort en gemak tegen betaalbare prijzen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Aadam Wilhelmina Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Aadam Wilhelmina Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Aadam+Wilhelmina+Hotel/@52.3527042,4.861807,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e206d9f20875:0xf337249ae98dd9b6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3527042!4d4.861807!16s%2Fg%2F1vnrk67p?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Aadam Wilhelmina Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl