Het Klooster van Dalfsen

Overnachting boeken bij Het Klooster van Dalfsen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Het Klooster van Dalfsen en boek direct.

Het Klooster van Dalfsen in Dalfsen

Het Klooster van Dalfsen is een Groepsaccommodatie in Dalfsen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Dalfsen terwijl je bij Het Klooster van Dalfsen verblijft. Op de website van Het Klooster van Dalfsen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Groepsaccommodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Klooster van Dalfsen is een rijksmonumentaal klooster gelegen in het centrum van Dalfsen. Het biedt verschillende mogelijkheden, waaronder groepsaccommodatie, vergaderen, toertochten en bed & breakfast. Gasten kunnen genieten van de serene rust en de sfeer van het oude nonnenklooster. Men kan verblijven in de kamers van de bekende zusters en de geschiedenis van het klooster ontdekken. Gastvrouw Carlijn schrijft regelmatig over bijzondere ontmoetingen in het klooster. Er zijn positieve recensies van gasten die het prachtige gebouw, de rustgevende slaapkamers, het geweldige ontbijt en de gastvrije ontvangst en bediening hebben gewaardeerd. Het klooster is gelegen in het mooie en gezellige dorp Dalfsen, dichtbij Zwolle en Ommen. Gasten kunnen op de hoogte blijven door zich aan te melden voor de nieuwsbrief.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Het Klooster van Dalfsen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Het Klooster van Dalfsen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Het+Klooster+van+Dalfsen/@52.506547,6.2623569,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7e1bb1550e0e3:0x18e348ed1b13664d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.506547!4d6.2623569!16s%2Fg%2F1tlbnd48?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Dalfsen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Dalfsen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Dalfsen
  2. Het Klooster van Dalfsen

Meer in Dalfsen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl