Hotel Bries

Overnachting boeken bij Hotel Bries? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Bries en boek direct.

Hotel Bries in Den Haag

Hotel Bries is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij Hotel Bries verblijft. Op de website van Hotel Bries vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Bries is een innovatief en eigentijds boetiekhotel gelegen in het Statenkwartier in Den Haag. De frisse en stijlvolle suites zijn compact en comfortabel en hebben een aansprekend design interieur met frisse kleuren en hoogwaardige materialen. Het hotel biedt geen traditionele ontbijtzaal, lobby of tijdrovende incheckprocedures, maar in plaats daarvan krijg je digitale sleutels op je smartphone waarmee je veilig en eenvoudig toegang hebt tot het hotel en je suite. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar het strand van Scheveningen, het Kunstmuseum en de Frederik Hendriklaan. De suites zijn ook geschikt voor zowel zakelijke als privéverblijven, met supersnelle wifi en voldoende ruimte om te werken. Het hotel is gelegen op loopafstand van openbaar vervoer, restaurants en het World Forum.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Bries, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Bries? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Bries/@52.0958417,4.2740371,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b0be50d6e73f:0x942f07fffeae82bc!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0958417!4d4.2740371!16s%2Fg%2F11rc4mthx_?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Den Haag
  2. Hotel Bries

Meer in Den Haag

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl