Hotel Old Dutch Bergen op Zoom

Overnachting boeken bij Hotel Old Dutch Bergen op Zoom? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Old Dutch Bergen op Zoom en boek direct.

Hotel Old Dutch Bergen op Zoom in Bergen op Zoom

Hotel Old Dutch Bergen op Zoom is een Hotel in Bergen op Zoom. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen op Zoom terwijl je bij Hotel Old Dutch Bergen op Zoom verblijft. Op de website van Hotel Old Dutch Bergen op Zoom vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Old Dutch is gelegen in het historische hart van Bergen op Zoom, vlakbij het NS-station en de Grote Markt. Het hotel heeft een ideale locatie tussen het station en het stadscentrum, en biedt persoonlijke aandacht en service. Een uitgebreid ontbijtbuffet is inbegrepen bij het verblijf. Het hotel bevindt zich aan de rand van het gezellige centrum met veel winkelstraten en is een perfecte uitvalsbasis om Bergen op Zoom te verkennen. Hotel Old Dutch biedt eenpersoons-, tweepersoons- en driepersoonskamers aan tegen verschillende tarieven. Het hotel is aanbevolen door gasten en de website is gemaakt door Daan Computerservice.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Old Dutch Bergen op Zoom, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Old Dutch Bergen op Zoom? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Old+Dutch+Bergen+op+Zoom/@51.49509,4.2951368,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c46cc8a59e695d:0x1a7093738ff03b21!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.49509!4d4.2951368!16s%2Fg%2F1tlmmhkd?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen op Zoom? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen op Zoom pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen op Zoom
  2. Hotel Old Dutch Bergen op Zoom

Meer in Bergen op Zoom

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl