Hotel de Tabaksplant

Overnachting boeken bij Hotel de Tabaksplant? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel de Tabaksplant en boek direct.

Hotel de Tabaksplant in Amersfoort

Hotel de Tabaksplant is een Hotel in Amersfoort. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amersfoort terwijl je bij Hotel de Tabaksplant verblijft. Op de website van Hotel de Tabaksplant vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel de Tabaksplant is een boutique hotel en bed & breakfast in het centrum van Amersfoort. Het hotel biedt altijd de laagste prijs bij directe boekingen en past de prijs aan als er ergens anders een lagere prijs wordt gevonden. Het hotel heeft nu de mogelijkheid om gasten elektronisch toegang te geven tot het hotel, mits de reservering en bijkomende kosten volledig betaald zijn. Op maandag wordt er geen ontbijt geserveerd, maar voor groepen kan hier een uitzondering op worden gemaakt. De receptie heeft wisselende openingstijden, dus het is verstandig om dit vooraf te vragen. Hotel de Tabaksplant heeft 25 kamers, twee vergaderruimten en zes appartementen. Het hotel is zowel geschikt voor zakelijke als recreatieve doeleinden. Gasten kunnen genieten van het historische karakter van het hotel gecombineerd met hedendaags comfort. Er is een tuin en tuinkamer waar drankjes en snacks geserveerd worden. Het hotel biedt ook riante voorzieningen, zoals televisie, comfortabele stoelen, thee en koffie en een persoonlijke verzorgingsset in de kamers. Het hotel is centraal gelegen in het historische centrum van Amersfoort, met winkels, restaurants en culturele voorzieningen op loopafstand. Er is een parkeergarage in de buurt en de luchthaven Schiphol is binnen een uur te bereiken. Gasten kunnen ook gebruik maken van de Airport Service van en naar Amsterdam Airport Schiphol voor een prijs van €85 per enkele reis. Het hotel heeft ook een tabakshandelsgeschiedenis en er zijn veel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel de Tabaksplant, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel de Tabaksplant? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+de+Tabaksplant/@52.1578793,5.3933782,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6469eb06795dd:0x56c216eafdaae3d5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1578793!4d5.3933782!16s%2Fg%2F1tm1pnz3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amersfoort? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amersfoort pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amersfoort
  2. Hotel de Tabaksplant

Meer in Amersfoort

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl