Hotel De Hallen

Overnachting boeken bij Hotel De Hallen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel De Hallen en boek direct.

Hotel De Hallen in Amsterdam

Hotel De Hallen is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel De Hallen verblijft. Op de website van Hotel De Hallen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit artikel beschrijft Hotel De Hallen, gelegen in Amsterdam-West. Het hotel bevindt zich in het voormalige tramdepot van De Hallen Complex en ademt een stedelijke en vintage sfeer uit. Het gebouw heeft een ingenieuze constructie en heeft verschillende openbare ruimtes, waaronder het restaurant Remise47, diverse loungegebieden, een bar en een groot zonnig terras. Het hotel heeft ook een indrukwekkende kunstcollectie. Hotel De Hallen is een inspirerende bestemming voor creatieve geesten en biedt verschillende faciliteiten, zoals fietsverhuur, een hotelbar, een vergaderruimte, openbaar parkeren en een trouwlocatie. In de omgeving van het hotel zijn de Foodhallen en de Ten Katemarkt zeker een bezoek waard.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel De Hallen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel De Hallen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@52.3677502,4.8682147,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c609e000057acb:0xf3d2388a32617928?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel De Hallen

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl