Museum Suites Amsterdam

Overnachting boeken bij Museum Suites Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Museum Suites Amsterdam en boek direct.

Museum Suites Amsterdam in Amsterdam

Museum Suites Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Museum Suites Amsterdam verblijft. Op de website van Museum Suites Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Museum Suites boutique hotel biedt luxe kamers in een negentiende-eeuws herenhuis met historische banden met het Rijksmuseum. Elk van de vier ruime suites is geïnspireerd door een andere Nederlandse schilder, wat ze een uniek karakter en stijl geeft. Het hotel ligt in het culturele hart van de stad, op 800 meter van het historische stadscentrum, vlakbij het populaire Vondelpark en op loopafstand van de meest modieuze winkelstraten en belangrijkste culturele locaties van Amsterdam. Het hotel streeft ernaar om u elegantie, comfort, privacy en persoonlijke aandacht te bieden, zodat uw verblijf bij ons een zeer plezierige ervaring wordt. Het hotel is lid van de Koninklijke Nederlandse Horeca Organisatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Museum Suites Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Museum Suites Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Museum+Suites+Amsterdam/@52.3565688,4.8731619,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609fb5420f9cb:0x7d14eca322dee160!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3565688!4d4.8731619!16s%2Fg%2F1tdgzh8j?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Museum Suites Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl