Adelaerthoeve Logies & Ontbijt

Overnachting boeken bij Adelaerthoeve Logies & Ontbijt? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Adelaerthoeve Logies & Ontbijt en boek direct.

Adelaerthoeve Logies & Ontbijt in Arnhem

Adelaerthoeve Logies & Ontbijt is een Bed & Breakfast in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij Adelaerthoeve Logies & Ontbijt verblijft. Op de website van Adelaerthoeve Logies & Ontbijt vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bij Buitenplaats-Petersburg kun je genieten van hotelcomfort in je eigen lodge. De Adelaerthoeve in Arnhem biedt 7 ruime studio's en 1 suite, gelegen aan de rand van Arnhem en grenzend aan het nationale park De Hoge Veluwe. In Arnhem kun je de creatieve kant van groen ontdekken, met een bonte stoet aan modestudenten en eigentijdse conceptstores in het Modekwartier. Daarnaast is de regio Arnhem ook rijk aan natuur, met onder andere de Veluwezoom, Hoge Veluwe, Warnsborn en Sonsbeek. De Adelaerthoeve heeft een interessante historie, als voormalige vliegtuighanger tijdens de Duitse bezetting en nu omgebouwd tot woonboerderij. Het is gelegen in het bos en biedt een eigen terrein met een open karakter. De B&B Adelaerthoeve wordt zeer positief beoordeeld door gasten, met een gemiddelde score van 9,6. Gasten kunnen genieten van een continentaal ontbijt en hebben toegang tot gratis WiFi.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Adelaerthoeve Logies & Ontbijt, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Adelaerthoeve Logies & Ontbijt? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Adelaerthoeve+Logies+%26+Ontbijt/@52.0379917,5.8814749,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a551be77ef07:0x14773613bae274da!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0379917!4d5.8814749!16s%2Fg%2F11fy191fqh?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. Adelaerthoeve Logies & Ontbijt

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl