Hotel La Belle Vue

Overnachting boeken bij Hotel La Belle Vue? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel La Belle Vue en boek direct.

Hotel La Belle Vue in Amsterdam

Hotel La Belle Vue is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel La Belle Vue verblijft. Op de website van Hotel La Belle Vue vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel La Belle Vue is een boutique hotel gevestigd in een historisch gebouw uit de late negentiende eeuw. Het hotel heeft twee vleugels met elk een eigen ingang en bevindt zich in het hart van Amsterdam, tussen het Damrak en de Westerkerk. Het hotel heeft 28 kamers op de 2e, 3e, 4e en 5e verdieping, allemaal voorzien van een boxspring matras en faciliteiten zoals een flatscreen-tv, gratis wifi, een eigen badkamer met douche en toilet, een föhn en toiletartikelen. Er zijn verschillende kamertypes beschikbaar, waaronder een eenpersoonskamer met een eigen externe badkamer, een standaard eenpersoonskamer met douche, een tweepersoonskamer zonder uitzicht, een kleine tweepersoonskamer op de zolder, een tweepersoonskamer met balkon, een kleine tweepersoonskamer, een kleine tweepersoonskamer met balkon en een stapelbed, een tweepersoonskamer, een driepersoonskamer, een deluxe tweepersoonskamer met balkon en een vierpersoonskamer. Het hotel biedt een goede service en direct contact met het hotel, evenals de beste tarieven en gratis reserveringen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel La Belle Vue, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel La Belle Vue? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+La+Belle+Vue/@52.3735351,4.886013,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c466853395:0xf5187b68e369cbe5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3735351!4d4.886013!16s%2Fg%2F1td2lpk9?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel La Belle Vue

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl