The Albus

Overnachting boeken bij The Albus? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van The Albus en boek direct.

The Albus in Amsterdam

The Albus is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij The Albus verblijft. Op de website van The Albus vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Albus Hotel Amsterdam Centre is een luxe boetiekhotel in het centrum van Amsterdam, gelegen in het historische grachtengordelgebied en op loopafstand van alle hoogtepunten van de stad. Het hotel heeft een cutting-edge design en hecht veel waarde aan duurzaamheid. Het heeft geen CO2-uitstoot en is daarmee het eerste hotel in Europa. Gasten kunnen genieten van heerlijk eten in het restaurant Senses, dat bekend staat als een van de beste restaurants van Amsterdam. Daarnaast biedt het hotel ook ontspanningsmogelijkheden in de lounge en bar, en beschikt het over connecterende familiekamers. Het hotel biedt ook speciale arrangementen aan, zoals een deluxe overnachting met diner en drankjes, en een zomerarrangement inclusief een rondvaart door Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van The Albus, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij The Albus? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/The+Albus/@52.3657845,4.893365,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609eabbea8093:0x775fcca361aad1f6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3657845!4d4.893365!16s%2Fg%2F1hjhh7sm1?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. The Albus

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl