Hotel Mercier

Overnachting boeken bij Hotel Mercier? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Mercier en boek direct.

Hotel Mercier in Amsterdam

Hotel Mercier is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel Mercier verblijft. Op de website van Hotel Mercier vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Mercier is een verborgen juweeltje in de Jordaan in Amsterdam. Het hotel is vernoemd naar Hélène Mercier, de oprichtster van het volksverblijf 'Ons Huis' dat zich in dit monumentale pand bevindt. Het hotel heeft een tijdloze stijl en is ideaal gelegen in het centrum van de stad, op loopafstand van vele iconische bezienswaardigheden. Het interieurontwerp combineert art deco romantiek met eigentijdse elegantie en overal is iets moois te zien, zoals de unieke handgemaakte wandtapijten van modeontwerper en kunstenaar Claes Iversen. De kamers zijn prachtig ingericht met vintage meubels, bloemrijke gordijnen en prachtige kunstwerken. Of je nu komt om te slapen, te dineren, te werken of cocktails te drinken, dit hotel biedt glamour voor elke gelegenheid. Het hotel heeft 48 kamers, een restaurant, een bar, een vergaderruimte en een privétuin. Het is gelegen in het hart van Amsterdam, in de Jordaan, en in de buurt van bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis, De 9 Straatjes en de Westerkerk.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Mercier, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Mercier? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Mercier/@52.3731217,4.8821837,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609db52b8d081:0x3da4e42f90233fbf!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3731217!4d4.8821837!16s%2Fg%2F11f5dxt08k?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel Mercier

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl