Postillion Hotel Amsterdam

Overnachting boeken bij Postillion Hotel Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Postillion Hotel Amsterdam en boek direct.

Postillion Hotel Amsterdam in Amsterdam

Postillion Hotel Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Postillion Hotel Amsterdam verblijft. Op de website van Postillion Hotel Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De website van Postillion Hotels Nederland maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en voor analytische doeleinden. Wanneer je op 'Ja, ik ga akkoord' klikt, geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam is gevestigd in een oude kauwgomballenfabriek en biedt een stijlvolle en sfeervolle accommodatie. Het hotel beschikt over spraakgestuurde kamers en biedt ook conferentie- en evenementenfaciliteiten, een restaurant, evenementenorganisatie, vergader- en trainingsruimtes, en virtuele studio's voor online evenementen en vergaderingen. Daarnaast biedt het hotel ondersteuning bij de organisatie van beurzen en exposities. De locatie is goed bereikbaar en biedt parkeergelegenheid. Het hotel biedt verschillende concepten aan, zoals 'Brain Breaks', 'Brainfood' en '15 Minute Fix'. Er zijn positieve reviews over het hotel en het team bestaat uit ervaren medewerkers. Het hotel heeft verschillende zalen die aanpasbaar zijn aan het gezelschap.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Postillion Hotel Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Postillion Hotel Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Postillion+Hotel+Amsterdam/@52.3334657,4.9218148,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60bd1f8281989:0x7b9402eeeebb872!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3334657!4d4.9218148!16s%2Fg%2F11c1wz7pqm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Postillion Hotel Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl