Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel

Overnachting boeken bij Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel en boek direct.

Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel in Amsterdam

Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel verblijft. Op de website van Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In het Van der Valk Hotel Amsterdam Amstel kunt u genieten van een comfortabel verblijf met verschillende faciliteiten. Het hotel is goed bereikbaar, dichtbij knooppunt Amstel A10/A2, RAI en Schiphol. U kunt culinair genieten in het restaurant Amstelle, het buffetrestaurant 't IJ en de bar Moqum. Daarnaast kunt u ontspannen in de wellness met buitenzwembad. Het hotel biedt ook 12 multifunctionele congres- en vergaderzalen, een eigen parkeergarage met 130 parkeerplaatsen en 6 laadpunten, en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het hotel heeft 206 luxe hotelkamers met uitzicht over Amsterdam, gratis toegang tot de wellness en gebruik van de fitnessruimte. Daarnaast biedt de wellness verschillende faciliteiten zoals een Finse sauna, Turks stoombad, infrarood schommels, Rasul ruimte, voetenbaden en een buitenzwembad. Het hotel heeft ook 3 restaurants waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en een bar waar u kunt ontspannen met een cocktail bij het haardvuur. Voor vergaderingen en evenementen biedt het hotel 12 multifunctionele congres- en vergaderruimtes met moderne technologieën en faciliteiten. Als gast kunt u ook profiteren van de voordelen van het Valk Loyal programma, zoals de nieuwsbrief met maandelijkse aanbiedingen en activiteiten. Reserveren kan via de website van Van der Valk Hotel Amsterdam Amstel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Van+der+Valk+Hotel+Amsterdam+-+Amstel/@52.3332302,4.9146913,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60a2d6601135f:0x3a8ff70a301ad10b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3332302!4d4.9146913!16s%2Fg%2F11ggr7r5dl?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl