Rijksmonument Hotel de Sprenck Middelburg

Overnachting boeken bij Rijksmonument Hotel de Sprenck Middelburg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Rijksmonument Hotel de Sprenck Middelburg en boek direct.

Rijksmonument Hotel de Sprenck Middelburg is een Hotel in Middelburg. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Middelburg terwijl je bij Rijksmonument Hotel de Sprenck Middelburg verblijft. Op de website van Rijksmonument Hotel de Sprenck Middelburg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel de Sprenck is een rijksmonument gelegen in Middelburg, Zeeland. Het hotel biedt verschillende kamertypes, waaronder comfort kamers, deluxe kamers en bruidssuites. Alle kamers zijn voorzien van een Auping-bed, een regendouche en WiFi. Het hotel beschikt ook over een vergaderzaal voor maximaal 24 personen en biedt gratis internet in het gehele hotel. Gasten kunnen genieten van een drankje in de lounge en het ontbijt wordt geserveerd in de serre. Het hotel heeft ook privéparkeergelegenheid en biedt de mogelijkheid om fietsen te huren. Hotel de Sprenck is een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Middelburg of voor het verkennen van de omgeving van Zeeland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Rijksmonument Hotel de Sprenck Middelburg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Rijksmonument Hotel de Sprenck Middelburg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Rijksmonument+Hotel+de+Sprenck+Middelburg/@51.5043395,3.6077773,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c49129007dde5d:0xa06635b15522b890!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5043395!4d3.6077773!16s%2Fg%2F11dfj0xvl5?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Middelburg? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Middelburg pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Rijksmonument Hotel de Sprenck Middelburg

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl