Hotel Pontsteiger

Overnachting boeken bij Hotel Pontsteiger? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Pontsteiger en boek direct.

Hotel Pontsteiger in Amsterdam

Hotel Pontsteiger is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel Pontsteiger verblijft. Op de website van Hotel Pontsteiger vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit hotel in Amsterdam ligt aan de waterkant van de Houthavens, in het prestigieuze gebouw de Pontsteiger. Het hotel en café bevinden zich op de begane grond van dit iconische gebouw. Het interieur is Scandinavisch en minimalistisch, met neutrale kleuren en zachte elementen. De ramen van vloer tot plafond bieden een prachtig uitzicht over de IJ-rivier. Het hotel ligt op loopafstand van het historische stadscentrum en met een huurfiets ben je in 15 minuten op de Dam. Ook kun je met de gratis veerboot de culturele hotspot NDSM ontdekken aan de overkant van de rivier. Het hotel biedt faciliteiten zoals fietsverhuur, bootverhuur en parkeren. De buurt Amsterdam-West, Houthavens en bezienswaardigheden zoals NDSM-Werf en Westerpark zijn ook de moeite waard om te verkennen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Pontsteiger, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Pontsteiger? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Pontsteiger/@52.3931304,4.8855928,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609ea12148d49:0x905ca38ed061009b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3931304!4d4.8855928!16s%2Fg%2F11fjvwljdr?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel Pontsteiger

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl