De Jonker Urban Studios & Suites

Overnachting boeken bij De Jonker Urban Studios & Suites? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Jonker Urban Studios & Suites en boek direct.

De Jonker Urban Studios & Suites in Amsterdam

De Jonker Urban Studios & Suites is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij De Jonker Urban Studios & Suites verblijft. Op de website van De Jonker Urban Studios & Suites vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Jonker Urban Studios & Suites is een hotel gelegen in een historisch gebouw in het centrum van Amsterdam. Bij aankomst word je verwelkomd door een van de gastheren. Het hotel heeft 15 luxe kamers, waaronder studios, suites en deluxe suites. Het interieur heeft een moderne stijl met een klassieke touch. De locatie van het hotel is ideaal om Amsterdam te ontdekken als een local, met bezienswaardigheden zoals dierentuin Artis en de Hortus Botanicus in de buurt. Het gebouw heeft nog steeds kenmerkende elementen zoals de trap en originele balken. Kortom, De Jonker Urban Studios & Suites biedt een ultieme home away from home ervaring in Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Jonker Urban Studios & Suites, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Jonker Urban Studios & Suites? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Jonker+Urban+Studios+%26+Suites/@52.3660307,4.9124273,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609a2759425e1:0x14cf3e7ba2ea1090!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3660307!4d4.9124273!16s%2Fg%2F11dfgqw5f8?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. De Jonker Urban Studios & Suites

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl