Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station)

Overnachting boeken bij Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station)? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station) en boek direct.

Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station) in Amsterdam

Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station) is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station) verblijft. Op de website van Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station) vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In dit trendy eco-hotel in Amsterdam wordt volledig gebruik gemaakt van zonne- en windenergie vanuit hun eigen molen. Met het Vondelpark als achtertuin en de Royal Dutch Auping bedden in de slaapkamer, is een succesvol verblijf gegarandeerd. Het hotel draait volledig op zonne- en windenergie dankzij de zonnepanelen op het dak en het thermische opslagsysteem. Het eten en drinken in Sticky Fingers en Café Moer is 100% biologisch en zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden. In de Royal Dutch Auping bedden slaap je beter dan ooit tevoren. Er is een privéparkeergarage onder het hotel, waar je je auto kunt parkeren voor €30 per nacht. Het hotel biedt ook self-check-in tablets en een 24/7 beschikbare ondersteuning. Daarnaast kun je genieten van een heerlijk biologisch en vegetarisch ontbijt voor €19 per persoon per nacht. Het hotel heeft ook verschillende faciliteiten, zoals Café Moer, Sticky Fingers, vergaderzalen en evenementenruimtes. Het hotel is gelegen op 10 km afstand van luchthaven Schiphol, op 4 km afstand van Amsterdam Centraal, op 2,5 km afstand van het centrum en direct aan het Vondelpark. Er is een overdekte parkeergarage beschikbaar voor €30 per dag. Conscious Hotels heeft ook andere hotels in Amsterdam, zoals Hotel Westerpark, Boutique hotel Amsterdam Museum Square en Hotel Vondelpark Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station), waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station)? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Conscious+Hotel+Amsterdam+City+(The+Tire+Station)/@52.3572817,4.8553934,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e205649b12c3:0x8bb95b6551449a66!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3572817!4d4.8553934!16s%2Fg%2F11c2pfzr4r?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station)

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl