B&B Amsterdam at Sea

Overnachting boeken bij B&B Amsterdam at Sea? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Amsterdam at Sea en boek direct.

B&B Amsterdam at Sea in Amsterdam

B&B Amsterdam at Sea is een Bed & Breakfast in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij B&B Amsterdam at Sea verblijft. Op de website van B&B Amsterdam at Sea vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

"Amsterdam at Sea" is een bed and breakfast gelegen op 15 minuten afstand van het stadscentrum. Het appartement heeft een adembenemend uitzicht en is schoon en comfortabel. De eigenaren, Tim en Joyce, zijn geweldige gastheren en kennen alle goede plekken in de stad. Het B&B bevindt zich op de bovenste twee verdiepingen van een vijf verdiepingen tellend huis, gedeeld met een gezin van vier. De buurt, IJburg, is trendy en dichtbij het centrum. Er zijn leuke winkels, restaurants, bars en een strand met een hippe strandbar in de buurt. Het huis is ontworpen en gebouwd met aandacht voor het milieu, met zonnepanelen op het dak en een exterieur van verbrand hout. Gasten hebben een geweldig verblijf gehad en voelden zich zeer welkom. Er waren geen negatieve punten tijdens het verblijf, behalve dat ze niet wilden vertrekken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Amsterdam at Sea, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Amsterdam at Sea? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Amsterdam+at+Sea/@52.3569816,5.0006429,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60f669cc6c79d:0x891af12938f1facb!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3569816!4d5.0006429!16s%2Fg%2F11h4qhwmy4?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. B&B Amsterdam at Sea

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl